SM Lang 2012, H35 (13-05-2012)
Kategori: Konkurrence
Kort/område: Rude Skov
Arrangør: Ballerup OK
Distance: 14.25 km
Tid: 92:39
En lang og kuperet tur på en dejlig solskinsdag. Det er mit andet konkurrenceløb siden jeg er begyndt på orientering igen.
(Mit GPS ur har tabt forbindelsen et par gange undervejs, så distancen den har registreret er muligvis for stor.)

Starten går fint, men allerede på post 2 får jeg smidt tid væk. Jeg nærmer mig posten over marken, og ser en post længere fremme i det åbne landskab. Styrter hen til den blot for at konstatere jeg er løbet lige forbi min post, der var gemt bag et træ.
Post 3 og 4 går fint, men ved 4 bliver jeg hentet af banens vinder, der suser forbi mig i høj fart. Det tempo kan jeg ikke være med i.
Post 5 gemmer sig lidt for mig, og jeg kommer forkert rundt om søen, og havner i noget ufremkommeligt krat.
Post 7 rammer jeg lidt forbi på en kompaskurs.
På vej til 9 overser jeg væskeposten, hvilket jeg senere kommer til at fortryde..
10, 11 og 12 bummer jeg på finorienteringen, da posterne ligger godt gemt.
Her bliver jeg så hentet af en jeg troede jeg kunne slå i dag. Vi kommer til at følges mere eller mindre på de følgende poster.
14 kommer jeg lidt skævt ind på.
På vej til 18 begynder trætheden for alvor at melde sig. 19 og 20 går fint, og min konkurrent bommer 20, så jeg er alene igen, og håber jeg kan nå at indhente det tabte tid.
Fra 23 til 24 tager jeg kompaskursen fra den store sti, men det er rimelig tæt og ufremkommeligt, og jeg får ikke ramt rigtigt. Jeg fortsætter til opfanget, og så er den nem nok. Havde jeg fulgt stierne kunne jeg have sparet en del tid på det stræk tror jeg..
27 til 28 havde jeg egentlig planlagt at tage syd om, men får fulgt stien til venstre i starten. Jeg fortsætter og giver det sidste jeg har i mig på det lange stræk. Jeg får den hurtigste stræktid her, så det var held i uheld.

Der er rigeligt med ting at tage fat på, men man skal jo starte et sted. :-)
Rutine og træning skal der til!
Skjul kommentarer (0)
Indsæt ny kommentar
Gem
 
SM Lang 2012, H35 (13-05-2012) SM Lang 2012, H35 (13-05-2012)