DKF Oløb #2 (04-11-2018)
Kategori: Konkurrence
Kort/område: Tisvilde Hegn Nord
Arrangør: Hellerup
Distance: 9.9 km
Tid: 62:48
Gennemsnitspuls: 165
Maxpuls: 189
Fed tur i Tisvilde Hegn. Solen skinnede og det blæste kun lidt.
Løbet foregik uden kompas, hvilket gav anledning til nogle udfordringer undervejs.
Fik en 3.plads, 1 min efter vinderen trods min tvivlsomme form :-) Der er nogen der har bommet mere end mig..
Lægger rimelig sikkert ud og finder p1 med det samme. Til p2 forsøger jeg at stikke en retning fra krydset, men kommer for langt mod venstre. Kommer ind til posten i 2.forsøg. Her bliver jeg hentet af nr1, som startede 2 min efter mig. Er også lidt usikker i indløbet til p3, så jeg finder den store sti og tager den sikkert derfra. Finder posten før nr1, så ham møder jeg først igen senere på banen.
p4,5,6 går efter planen, men i udløbet fra p6 laver jeg en 90graders fejl og havner ved den forkerte sti. Heldigvis var der et markant dige som gav mig et hint om fejlen, og jeg mister ikke vildt meget tid. p7,8 var nemme, men bliver i tvivl om det er den rigtige sti jeg er ved på vej til p9, så jeg får ikke løbet lige på, som ellers var planen. Omkring p10 er et kæmpe fældet område som ikke var markeret på kortet. Det forvirrede en del. Her bliver jeg igen hentet af nr1.
Undervejs til p13 er jeg ved at tage en forkert sti, men får vendt om hurtigt. Møder nr1 igen her, men han bommer p14 og jeg får mulighed for at trække fra. Desværre ikke nok til at det gør en resultatmæssig forskel, da han kommer ind kun 1 min efter mig.
Alt i alt godt tilfreds med dagens indsats. :-)
Skjul kommentarer (0)
Indsæt ny kommentar
Gem
 
DKF Oløb #2 (04-11-2018) DKF Oløb #2 (04-11-2018)