Grøn By 2 (22-09-2015)
Kategori: Træning
Kort/område: Ishøj sø
Arrangør: OKR / Casper Lindemann
Distance: 7.95 km
Tid: 47:03
Det går fint, bortset fra post 13, som jeg smider næsten 3 minutter væk på. Overvejer fra p12 at løbe nord om, men fortryder da jeg tror jeg kan se en overgang til åen lige øst for posten (hvor højdekurven passerer åen).
Da jeg kommer nærmere er der ingen overgang, så jeg prøver at finde et sted jeg kan springe over. Vel ovre på den anden side har jeg passeret den første indhegning uden at opdage det, og kommer næsten hen til p14 før jeg ser fejlen..
Skjul kommentarer (5)
Arne Heydorn : Husk det er forbudt på et sprintkort at passere åen da den har sorte streger omkring sig.
Frederik Grue-Sørensen : Tak Arne, så fik jeg også lige læst op på denne her: http://www.okpan.dk/sprintchamp/2014/korrekt-adfaerd.PDF
Janne Brunstedt : Jeg indrømmer gerne, at jeg forcerede både hegn åen. Ved det første hegn (til post 10) så jeg ikke der var 2 faner; senere opdagede jeg det (ved post 11), og den sorte streg lang åen kan jeg ikke se. Problemet er, at kortet faktisk ikke holder normen for sprint kort. Stregen på hegn, der ikke må passeres skal være 0,4 mm og den sorte streg langs søer/åer, der ikke må passeres skal være 0,18 mm. Bortset fra at stregerne er lidt tynde, så er det jo et godt kort.
Casper: Kortet skulle meget gerne være korrekt efter sprintnorm. Hegnet med 2 faner, som ikke må passeres, har faktisk den rigtige tykkelse. Det kan man se i den sydøstlige del af kortet. Her er en indhegning med 2 faner og inde i den er en masse indhegninger med 1 fane. Her ses tydelig forskel på tykkelsen. Men at åerne ikke må passes er jeg ikke sikker på. Selv vil jeg mene, at de godt må passeres. Men det er vist heller ikke så nemt at passere dem.
Det er for resten sjovt at se løbet i 2D rerun. Det er jo meget forskellige vejvalg og det er forskellige steder i vinder/taber tid.
Indsæt ny kommentar
Gem
 
Grøn By 2 (22-09-2015) Grøn By 2 (22-09-2015)