Træning, Tølløse Skov, Lang (01-05-2018)
Kategori: Træning
Kort/område: Tølløse Skov
Arrangør: OK Roskilde, Morten Jensen
Distance: 7.07 km
Tid: 44:30
Gennemsnitspuls: 149
Maxpuls: 169
God hård kriger-tur i den ret tætte skov med også en del undervegetation. Men det gør det jo kun det sjovere. God bane med stort set mulighed for terræn og uden stier næsten hele vejen. Gik fint med nogle få små svaj, dog mest pga tætheder som jeg ikke ku få til at passe og andre man måtte løbe udenom, selvom der var hvidt på kortet :)

1-2: Kan ikke få tætheder og grænser på vejen til helt at passe, så blir pludselig i tvivl om hvor langt jeg er nået på strækket. Derfor s'ger jeg hurtigt de 75m ud til marke-kanten for at checke. Kan se mark-knækket lidt tilbage, og ved derefter positionen. Sikrede at jeg ikke bommede posten!

5-6: Området før og rundt om post 6 var meget tæt. Skulle være tegnet mørke-grønt. Så måtte løbe højre om, og så pludselig den lille lysning nord-vest for posten. Løb mod posten og ku så se bevoksningshjørnet og så lige et drej til venstre ind i posten i det meget tætte!

8-9: Rundt om vandhullet ved post 9 var der næsten uigennem-trængeligt. Så gik ret langsomt når man kom syd fra.

11-12: Igen ca 100m før post 12 startede en minimum tæthed 2, som gjorde at retningen måtte fuldstændig ændres og lidt forvirring opstod. Men ku ane tætheden med bevoksningsgrænsen syd-vest for post 12, så fik pejlet mig ind hurtigt.

Resten gik fint, dog en smule usikkerhed ved Post 18, hvor jeg var itvivl om hvor langt jeg var kommet ned ad stien.

Vis kommentarer (0)
 
Træning, Tølløse Skov, Lang (01-05-2018) Træning, Tølløse Skov, Lang (01-05-2018)